Elke organisatie is gebaat bij een snelle en adequate invulling van vacatures. Het werven en selecteren van personeel vergt echter kostbare tijd, ongeacht de arbeidsmarktsituatie. Wanneer het aanbod van kandidaten gering is, ligt de nadruk bij de werving. Het is daarbij van belang om over de juiste kanalen, kennis en instrumenten te beschikken voor het aantrekken van passend personeel.

Ook wanneer het aanbod van personeel ruim is, is een succesvolle invulling van de vacature een intensief proces. Het is van groot belang de juiste kandidaat te identificeren. De nadruk ligt in dat geval op de selectie. Voor een succesvolle selectie is de beschikking over de juiste kennis en instrumenten net zo belangrijk als voor een succesvolle werving, net als bekendheid met ontwikkelingen binnen functies.

Markus Select in Doetinchem heeft die expertise in huis. Een expertise die is opgebouwd in de vele jaren ervaring met het oplossen van personeelsvraagstukken in een grote verscheidenheid aan bedrijven en branches. In opdracht van bedrijven, organisaties, en overheidsinstellingen verzorgen wij de werving en selectie van personeel op HBO- en academisch niveau in de regio Oost Nederland.

Markus Select zorgt op een creatieve, resultaatgerichte en betrokken wijze, met de juiste aandacht voor de menselijke maat, voor een kwalitatief goede instroom, doorstroom en uitstroom van personeel bij bedrijven en organisaties. Iedere cliƫnt is uniek en Markus Select geeft op een gestructureerde manier mensen inzicht in hun persoonlijke kansen en mogelijkheden. Wij nemen alle tijd voor onze gesprekken en werken op inhoud en niet op tijd. Met persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit als sleutelwoorden zijn wij in staat om u full service van dienst te zijn.

Voor meer inlichtingen over onze werkwijze neem hier contact met ons op…