Nieuwe Vacature: Planner (Gelderland, Doesburg)

by Markus Select / 28 juni 2017 / Geen reacties

Markus Select in Doetinchem zoekt  voor haar relatie, Ubbink in Doesburg , een Planner m/v fulltime ter versterking van de Operationsafdelingen (Assemblage, Technische Productie en Spuitgiet).

Het bedrijf:

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Ubbink zoekt continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis van de productportefeuille. Daarnaast maakt men dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen. De producten van Ubbink zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.

De functie:

Als Planner plan je middelen, uren en materialen voor de betreffende afdeling ten behoeve van een tijdige levering van orders aan klanten. Hierbij stel je de planning op, op basis van de plannings-adviezen uit het geautomatiseerde systeem (basis van prognoses en verkooporders) en eigen kennis van interne processen en verwachting van performance van (toe)leveranciers.

Je verzorgt  de bestelling van de benodigde materialen.

Je  bewaakt  de voorraadhoogtes door het analyseren, vergelijken en combineren van gegevens teneinde geldige conclusies te kunnen trekken.

Je geeft prioriteiten aan en controleert de beschikbaarheid/capaciteit van mensuren, materialen en machines.

Je onderzoekt de effectiviteit van werkmethoden, processen, procedures, systemen en/ of diensten en je voert verbeteringen of veranderingen door.

Functie eisen:

Je hebt een HBO–opleiding richting Logistiek en hebt ervaring in een soortgelijke functie binnen een productieomgeving.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Je werkt planmatig, bent analytisch, flexibel, klant- en servicegericht en kunt daarnaast goed zelfstandig werken.

Je neemt initiatief waar nodig en werkt nauwkeurig. Verder ben je een enthousiaste teamplayer en kun je goed werken onder tijdsdruk.

Je  hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

Je beheerst de Engelse- en Duitse taal in woord en geschrift.

Wat heeft Ubbink jou te bieden?

De mogelijkheid je te ontwikkelen in een onderneming die voortdurend in beweging is. Ubbink biedt een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een assessmenttest kan tot de procedure behoren.

Solliciteren:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem. Telefoon: 0314-341331.

Ben je geïnteresseerd stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en motivatie naar info@markus-select.nl

www.markus-select.nl