Vacature: Business controller Doetinchem

by Markus Select / 26 oktober 2018 / Geen reacties

Vacature: Business controller bij Life & Mobility te Doetinchem

Life & Mobility is een Nederlandse, innoverende producent van rolstoelen en scootmobielen. Al de activiteiten van het bedrijf zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking binnen hun mogelijkheden te laten participeren in het maatschappelijk leven. Voor hen wil Life & Mobility grenzen verleggen, met innovatieve en onderscheidende oplossingen die een verdere maatschappelijke participatie en ontplooiing mogelijk maken. De markt waarin het bedrijf zich beweegt, ontwikkelt zich voortdurend. Veranderende zorgbehoeften en inzichten op het gebied van mobiliteit hebben hier grote invloed op. Met een eigen research- en ontwikkelingafdeling speelt Life & Mobility daar adequaat op in. Men werkt daarbij nauw samen met alle partners in de zorgketen. Dat is voor Life & Mobility de basis om de individuele gebruiker de allerbeste oplossing te bieden. Een oplossing die bijdraagt aan een betere kwaliteit van zijn of haar leven, “Inspired by Life”.

Waar bestaan jouw werkzaamheden zoal uit?

Heb jij jouw HBO opleiding afgerond en ben je toe aan een uitdagende baan met verantwoordelijkheid en gezonde vrijheid? Life & Mobility wil jou graag deze mooie kans bieden! In deze groeifunctie ga je samen met jouw collega’s op de financiële afdeling aan de hand van jouw analyses de organisatie adviseren op bedrijfseconomisch en financieel gebied. Daarnaast richt je je op het verbeteren van de administratieve organisatie en interne controle. Bij aanvang ligt je focus op het je eigen maken van de financieel administratieve processen. Denk daarbij aan debiteuren- en crediteurenbeheer, controles op grootboekrekeningen en het opstellen van de maandelijkse rapportages.

Wat vraagt Life & Mobility van jou?

• Een afgeronde opleiding richting bedrijfseconomie, econometrie of gelijkwaardig;
• Sterk analytische vaardigheden en een kritische blik;
• Het vermogen draagvlak te creëren binnen alle lagen van de organisatie.

Wat biedt Life & Mobility jou?

Kom jij Life & Mobility versterken, dan stap je binnen bij een groeiende organisatie met een sterke focus op internationalisatie en innovatie. Je vertegenwoordigt een sterk merk met een gedegen reputatie. Je werkplek is uitdagend en in een ambitieuze onderneming met passie voor het vinden van oplossingen om mensen met een functiebeperking weer laten participeren in de maatschappij. Life & Mobility biedt je de mogelijkheid om de functie zelfstandig vorm te geven en er is ruimte voor groei en ontwikkeling. Je mag rekenen op een marktconform salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. De werksfeer binnen het bedrijf is prettig en informeel.

Word jij de nieuwe business controller bij Life & Mobility?

Heb jij interesse in deze vacature, mail dan je CV met een motivatiebrief naar Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem.

Telefoonnummer 0314 341331.

E-mail adres: info@markus-select.nl

www.markus-select.nl