Nieuwe Vacature: Calculator Werkvoorbereider (Aalten, Gelderland)

by Markus Select / 01 juni 2017 / Geen reacties

Markus Select zoekt voor haar relatie Virupa Groep een Calculator & Werkvoorbereider m/v fulltime. De Virupa Groep bestaat uit een tweetal bedrijven: Virupa Visual Solutions (Aalten) en Tritop Interieurbouw (Aalten). Virupa Groep is in 1992 opgericht en heeft ruim 110 vaste medewerkers.

De drie kernactiviteiten zijn: in- en outstore shopper signing en presentatie, bewegwijzering en huisstijlimplementatie. Voor haar afnemers verzorgt Virupa het gehele traject van advies, ontwerp, prototyping, productie, installatie en montage evenals onderhoud, service en logistiek. Tot de klantenkring van Virupa Groep behoren onder andere Jumbo, Karwei, Kruidvat, Delsey, Leen Bakker, Vomar, Formido, Pet’s Place, Hema, Grolsch, Jan Linders, Bouwmaat.

 De functie:

Als Calculator & Werkvoorbereider maak je onderdeel uit van het klantenteam van 5 personen waarbij het teamgevoel hoog in het vaandel staat. Het klantenteam is verantwoordelijk voor het gehele traject, vanaf intake van de opdrachten tot het moment van oplevering. In de brede en dynamische functie van calculator & werkvoorbereider werk je samen met het team aan een enthousiaste en efficiënte afhandeling van aanvragen, offertes en orders ten behoeve van sign-oplossingen van de (potentiële) klanten van Virupa.

Taken:

Je ondersteunt en adviseert de organisatie met je technische kennis en analyseert daarbij de aanvragen op technische haalbaarheid.

Je calculeert en stelt daarbij offertes of orders op voor de verschillende aanvragen. Daarnaast beoordeel je offertes van toeleveranciers voor aankoop van materialen of gereedschappen en plaats je de benodigde inkoopbestellingen tegen overeengekomen condities.

Tenslotte stel je de productiestuklijsten samen met bijbehorende productierouting en zorg je voor de benodigde productiewerkbonnen en overdracht naar productie.

Je gaat werken in een soms hectische werkomgeving en neemt persoonlijk eigenaarschap voor de projecten die je hebt binnengehaald.

Je rapporteert aan de Teamleider Klantenteams.

Competenties die belangrijk zijn voor de functie:

Analyserend vermogen, creatief en oplossingsgericht, kostenbewust, onderhandelen, zelfstandigheid.

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde starter op de arbeidsmarkt of iemand met enkele jaren werkervaring, die bij voorkeur beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding richting Bouwkunde en die zijn kennis en kunde wil inzetten bij een ambitieuze organisatie met liefde voor haar producten.

Overige kenmerken die op jou van toepassing zijn: 

Je kunt gemakkelijk prioriteiten stellen en zeker zelfstandig keuzes maken als de situatie daarom vraagt.

Je bent bovenal een overtuigende teamplayer met een zelfstartende- en zelfstandige houding.

Je bent in staat om te werken met een geautomatiseerd ERP systeem.

Je woont op bereisbare afstand (max 45 minuten) van Aalten.

Wat biedt Virupa jou:

Virupa is een zeer vooruitstrevende en toonaangevende organisatie met een dynamische en moderne werkomgeving. In deze collegiale, open en positief ingestelde cultuur staan de neuzen dezelfde kant op, denkt men in kansen en overheerst het teamgevoel. Er zijn uitstekende en primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeien binnen in de toekomst in de organisatie kan behoren tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd en nu:

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem, telefoonnummer 0314 341331. Ben je geïnteresseerd stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en motivatie naar info@markus-select.nl