Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst fulltime Durasolar Didam

by Markus Select / 03 januari 2019 / Geen reacties

Durasolar Energy Systems BV te Didam

Durasolar is een importeur en full-service groothandel van zonne-energiesystemen. Daarnaast coördineert en levert Durasolar turn-key zonne-energieprojecten in zowel Nederland als in het buitenland. Bedrijven, particulieren, investeerders en overheden zijn bij Durasolar BV voor zonnepanelen aan het juiste adres. Durasolar onderscheidt zich door haar goede advies op technisch- en financieel vlak en duurzaamheid in de ruimste zin van het woord. Voor Durasolar beperkt “duurzaamheid” zich niet uitsluitend tot het assortiment producten. Duurzaamheid is doorgevoerd in het advies, dagelijkse bedrijfsvoering, door de gehele aanvoerkanalen en in de klantrelatie en wordt continu gemonitord op verdere verbetering. Kijk voor meer info over het bedrijf op www.durasolar.nl.

 Wat ga je doen?

Als technisch commercieel medewerker maak je in het 3D programma de werktekeningen en bereid je de werkbonnen voor de monteurs voor.  Je ondersteunt de afdeling sales door offertes voor te bereiden. In overleg met de afdeling inkoop en planning bewaak je de voorraad van de materialen. Je zet de materialen klaar voor de monteurs in het magazijn en regelt dat leveringen worden afgehaald. Daarnaast help je met het laden en lossen van materialen die geleverd worden. Kortom een veelzijdige functie waarin een duizendpoot optimaal tot zijn of haar recht komt bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is!

Wat breng je daarvoor mee?
Voor deze functie zoeken wij voor Durasolar een enthousiaste medewerker met een technische mbo/hbo opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of Electro. Je hebt goede kennis van systemen zoals MS Office en werkt precies en accuraat. Je hebt een hoog energieniveau en bent zelfstartend. Je kent je verantwoordelijkheden en bent communicatief sterk, flexibel en een teamspeler.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zeer afwisselende baan in een gezonde onderneming;
  • Een organisatie met korte communicatielijnen;
  • Collega’s met een nuchtere en ‘pak-an’ mentaliteit die in een teamverband werken;
  • Een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Goede arbeidsvoorwaarden passend bij deze uitdagende functie.

 Jouw reactie

Ben je enthousiast?

Mail dan je CV met een motivatiebrief naar Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem. Telefoonnummer: 0314-341331 of via het e-mailadres info@markus-select.nl.