Commercieel, Techniek

Vertegenwoordiger Tuin en Parkmachines

Markus Select zoekt voor haar relatie, Lozeman Tuinmachines B.V een ervaren vertegenwoordiger ( fulltime, m/v ) voor de regio Noord Nederland (locatie Smilde). Lozeman Tuinmachines met vier vestigingen in Nederland is al 65 jaar toonaangevend in de import en verkoop van kwalitatief hoogstaande tuin en parkmachines. www.lozeman.nl

De baan als vertegenwoordiger tuin en parkmachines :

Als vertegenwoordiger onderhoud je het contact met de bestaande en de variërende klantenkring en ben je verantwoordelijk voor de verkoop van tuin- en parkmachines in je regio. Daarnaast ben je actief in het uitbreiden van de klantenkring en je zet je verkooptalenten in om Lozeman Tuinmachines BV verder in de markt te zetten als totaalleverancier van tuin- en parkmachines voor professionele gebruikers in het groen.

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gedreven persoonlijkheid die zijn/haar commerciële kwaliteiten en technisch inzicht in de functie weet te combineren.
Je beschikt over ruime technische kennis op het gebied van tuin- en parkmachines, goede administratieve en computervaardigheden, rijbewijs BE.
Je kunt goed plannen en weet prioriteiten te stellen.
Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pre.

Overige competenties die belangrijk zijn voor de functie als vertegenwoordiger tuin en parkmachines :

Commercieel gedreven en resultaatgericht, uitstekende communicatieve vaardigheden, enthousiast en energiek, open en integer, representatief.

Wat biedt Lozeman jou?

Een afwisselende en uitdagende baan met een gedegen inwerkperiode, goede salariëring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, prettige werksfeer, enthousiaste collega’s.

Geïnteresseerd in de vacature vertegenwoordiger tuin en parkmachines , Noord Nederland, Drenthe?

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marcel Kusters, 0314-341331. Ben je geïnteresseerd stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en motivatie naar info@markus-select.nl
www.markus-select.nl