Hbo Electrotechniek, Hbo Werktuigbouw, HTS, Metaal, Techniek

Ben jij de creatieve techneut die de “slotvraag” kraakt?

Voor M-LOCKS zoeken wij een R&D Proces Engineer

 Over M-LOCKS

M-LOCKS is een fijne, kleine internationale onderneming. M-Locks weet wat haar klanten willen en dat men de persoonlijke benadering van M-LOCKS erg waardeert. Het bedrijf werkt met klantnummers maar de klant is nooit een nummer, wáár in de wereld hij ook gevestigd is! De markt waarin M-LOCKS opereert, is bijzonder en heel specialistisch. M-LOCKS produceert en distribueert zowel mechanische als elektronische sloten en toetsenborden voor kluizen, ATM’s en andere waardebergingsmiddelen. M-LOCKS is gevestigd in Doetinchem en onderhoudt goede en nauwe samenwerkingsverbanden met haar kantoren en partners in diverse landen. M-LOCKS groeit en is daardoor dringend op zoek naar een creatieve techneut die voor haar de “slotvraag” kraakt!

De baan

Als ontwerper houd je je bezig met het optimaliseren van de huidige productlijnen én het opzetten van nieuwe productlijnen. Je vertaalt wensen  vanuit de markt naar een technisch ontwerp. Je bent verantwoordelijk voor de certificering van bestaande en nieuwe producten bij diverse testhuizen als ook voor factory audits. In het huidige digitale tijdperk wordt elektronica en software steeds belangrijker. Dit geldt ook voor (kluis-) sloten. Vanuit deze invalshoek heb je veel contact met de partners van M-LOCKS op dat gebied. Het begeleiden van al deze projecten is jouw hoofdtaak. Daarnaast neem je zitting in werkgroepen om CEN-normen met betrekking tot sloten te optimaliseren.

Wat wordt er van je gevraagd

Als R&D proces engineer heb je zowel kennis van en ervaring in mechanische techniek (werktuigbouwkunde) en elektronica (elektrotechniek). Bij voorkeur beschik je ook over softwarematige kennis. Je hebt een afgeronde hts-opleiding (Mechatronics) en een ruime werkervaring. Tevens heb je goede kennis in woord en geschrift van de Duitse en Engelse taal.

Je persoonlijke kenmerken zijn een goed organisatievermogen en stressbestendigheid. Je stelt hoge eisen aan het eigen werk en je bent innovatief en creatief. Zelfstandig kunnen werken is een must maar je bent tevens een teamplayer, die over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

Wat biedt M-LOCKS jou

Naast een uitdagende baan in een informele, dynamische werkomgeving krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden. Bij M-LOCKS staat men open voor nieuwe initiatieven en biedt men je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Naast de mogelijkheid van een vast dienstverband op termijn, kent M-LOCKS uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarbij kun je denken aan

  • Markconform maandsalaris op basis van kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen;
  • Extra collectieve vrije dagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • Pensioenregeling;
  • WIA-aanvullingsverzekering.

Word jij de nieuwe techneut die voor M-LOCKS de “slotvraag” gaat kraken?

Mail dan je CV met een motivatiebrief naar Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem. Telefoonnummer 0314 341331. E-mail adres: info@markus-select.nl