Diversen, Productie, Techniek

Calculator & Werkvoorbereider ( Aalten, Gelderland)

Markus Select zoekt voor haar relatie Virupa Groep een Calculator & Werkvoorbereider m/v fulltime. De Virupa Groep bestaat uit een tweetal bedrijven: Virupa Visual Solutions (Aalten) en Tritop Interieurbouw (Aalten). Virupa Groep is in 1992 opgericht en heeft ruim 110 vaste medewerkers.

De drie kernactiviteiten zijn: in- en outstore shopper signing en presentatie, bewegwijzering en huisstijlimplementatie. Voor haar afnemers verzorgt Virupa het gehele traject van advies, ontwerp, prototyping, productie, installatie en montage evenals onderhoud, service en logistiek. Tot de klantenkring van Virupa Groep behoren onder andere Jumbo, Karwei, Kruidvat, Delsey, Leen Bakker, Vomar, Formido, Pet’s Place, Hema, Grolsch, Jan Linders, Bouwmaat.

De functie:

Als Calculator & Werkvoorbereider maak je onderdeel uit van een klantenteam waarbij het teamgevoel hoog in het vaandel staat. Het klantenteam is verantwoordelijk voor het hele traject, vanaf intake van de opdrachten tot het moment van oplevering. In de brede en dynamische functie van calculator & werkvoorbereider werk je samen met het team aan een enthousiaste en efficiënte afhandeling van aanvragen, offertes en orders ten behoeve van sign-oplossingen van de (potentiële) klanten van Virupa.

Taken:

Je hebt technische kennis en analyseert daarbij de aanvragen op technische haalbaarheid.

Je calculeert en bereidt offertes of orders voor.

Je onderhandelt met toeleveranciers en beoordeelt offertes voor aankoop van materialen.

Je stelt productiestuklijsten samen met bijbehorende productierouting en zorgt voor overdracht naar productie.

Competenties :

Analyserend vermogen, creatief en oplossingsgericht, kostenbewust, onderhandelen, zelfstandig werken.

Jouw profiel:

Wij zoeken naar een enthousiaste en gemotiveerde persoon die net zijn/haar opleiding heeft afgerond of ieman met enkele jaren werkervaring.

Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-opleiding niveau 4, richting Bouwkunde of vergelijkbaar.

Je bent iemand die persoonlijk eigenaarschap en verantwoordelijkheid neemt voor de projecten die worden aangedragen.

Je kunt gemakkelijk prioriteiten stellen en zelfstandig keuzes maken.

Daarnaast ben je:

Klant en service gericht, Flexibel en stressbestending, kwaliteitsgericht, teamspeler, communicatief vaardig in Nederlands en Engels.

Wat biedt Virupa jou:

Virupa is een groeiende, vooruitstrevende en toonaangevende organisatie met een dynamische en moderne werkomgeving. In deze collegiale, open en positief ingestelde cultuur staan de neuzen dezelfde kant op, denkt men in kansen en overheerst het teamgevoel. Er zijn uitstekende en primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO signbedrijven. Doorgroeien binnen de organisatie in de toekomst behoort tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem, telefoonnummer 0314 341331. Ben je geïnteresseerd stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en motivatie naar info@markus-select.nl

www.markus-select.nl