Plant Quality Manager voor Atag Verwarming Lichtenvoorde

by Markus Select / 18 juni 2019 / Geen reacties

ATAG Verwarming is de specialist op gebied van condenserende cv-ketels. Al acht jaar zijn de CV-ketels van ATAG Verwarming gekozen tot de beste! Om het succes van het bedrijf nog verder te vergroten, zoeken we een ervaren professional die gaat helpen om de technische kwaliteit van de producten van ATAG Verwarming te waarborgen en verbeteren.

De baan

 Als Plant Quality Manager ben je verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid en adviseer je het MT hierover. Je initieert en coördineert verbeterprojecten middels een systematische en structurele aanpak. Ook ben je verantwoordelijk voor het analyseren en beoordelen van uitval, technische tekortkomingen van producten en de kwaliteitsprestaties van de leveranciers. Het op pragmatische wijze creëren van kwaliteitsbewustzijn en draagvlak staan centraal binnen deze functie. Je stuurt een aantal quality engineers aan en je stemt beleid en werkzaamheden af met de kwaliteitsverantwoordelijke binnen het moederbedrijf, de Ariston Thermo Group in Italië.

Verder acteer je als aanspreekpunt, zowel extern als intern, als het gaat om kwaliteitsgerichte onderwerpen. Ook houd je je bezig met:

  • Het beheren van kwaliteitssystemen volgens ISO 9001, ASME en SCIOS.
  • Het coördineren van de WCM (World Class Manufacturing) kwaliteit pilaar;
  • Het opstellen en (laten) uitvoeren van kwaliteitscontroleprogramma’s, zoals interne en externe audits;
  • Het opstellen van kwaliteitsrapportages en kwaliteitsprestatie-indicatoren.

Jouw profiel

 Je hebt ruime ervaring in een functie, binnen een productie- of assemblageomgeving, waarin kwaliteit een belangrijke rol speelde. Vanuit jouw vakmanschap en ervaring weet jij kwaliteitsbewustzijn en draagvlak voor verandering op verschillende niveaus in de organisatie te creëren. Daarnaast voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in een relevante (technische) richting;
  • Ruime ervaring binnen een productieomgeving of assemblageomgeving;
  • Bekend met verschillende (kwaliteit) methodieken zoals 8D, SPC, FMEA, Kaizen, Six Sigma en WCM, of je bent bereid om je hierin te verdiepen.
  • Kennis van ISO 9001, ASME en SIOS;
  • Goede beheersing van de Engelse taal (spreken en schrijven).

Wat heeft Atag Verwarming jou te bieden

Atag Verwarming vraagt veel, maar heeft ook veel te bieden! Naast een goede beloning zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Je krijgt de kans mee te groeien in een professioneel bedrijf dat financieel gezond is en volop kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. ATAG Verwarming denkt altijd mee met haar mensen als het gaat om opleiding, de inhoud van het werk en het flexibel invullen van jouw werk.

Jouw reactie

Ben je enthousiast?

Mail dan je CV met een motivatiebrief naar Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem. Telefoonnummer: 0314-341331 of via het e-mailadres info@markus-select.nl.