Vacature: Uitvaartbegeleider m/v Doetinchem

by Markus Select / 01 november 2018 / Geen reacties

Ter versterking van het team van Agelink Uitvaartzorg te Doetinchem zijn wij op zoek naar een Uitvaartbegeleider m/v (fulltime) 

 Over Agelink Uitvaartzorg

“Elk leven speciaal en elk afscheid uniek” Met dit motto biedt Agelink Uitvaartzorg ondersteuning voor, tijdens en na de uitvaart. De drijfkracht van Agelink Uitvaartzorg te Doetinchem komt voort uit liefde voor het leven. Agelink Uitvaartzorg wil van grote betekenis zijn, juist op de momenten die het leven kunnen veranderen. Uit liefde; gepassioneerd werken uit toewijding voor het vak, uit betrokkenheid naar de branche. Vanuit een stijlvol huis, dat alle ruimte biedt voor een persoonlijk afscheid, levert Agelink Uitvaartzorg maatwerk op basis van de wensen en behoeften van haar cliënten. www.agelinkuitvaart.nl

 Jouw werkzaamheden als uitvaartbegeleider

Als uitvaartbegeleider neem je vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart de regie over alles wat er rondom een uitvaart moet gebeuren. De wensen van de familie/nabestaanden staan hierbij centraal en in deze periode sta je voortdurend met hen hierover in contact. De uitvaart en plechtigheid worden door jou zelf geleid. Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met diverse instanties zoals leveranciers, media, gemeentelijke overheden en parochies. Je toetst en bewaakt gemaakte financiële afspraken en geeft leiding aan chauffeurs, dragers, gastvrouwen en koffiedames. Je ziet toe op de conditie van de overledene en voert, indien nodig, correcties uit aan de opbaring. Je bent altijd op zoek naar nieuwe kanalen en mogelijkheden om de dienstverlening van de organisatie verder te optimaliseren.

Jouw profiel

  • Je hebt enkele jaren ervaring als uitvaartbegeleider;
  • Je bent een enthousiast, gedreven, daadkrachtig, betrokken, flexibel, creatief en meedenkend persoon;
  • Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend;
  • Je hebt een groot empathisch vermogen;
  • Je bent geduldig, een goede luisteraar en een doorzetter;
  • Je hebt een afgeronde vooropleiding op mbo/hbo niveau;
  • Je beschikt over goede kennis van automatisering;
  • Je bent flexibel inzetbaar en weekend- en avonddiensten zijn voor jou geen bezwaar;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B;
  • Je bent bekend met de regio en woonachtig in Doetinchem of directe omgeving of bereid zijn om te verhuizen

Wat biedt Agelink Uitvaartzorg jou?

Werken bij Agelink Uitvaartzorg doe je samen met prettige en gemotiveerde collega’s die graag wat voor elkaar over hebben. Agelink Uitvaartzorg helpt jou om een goede uitvaartbegeleider te worden. Wanneer je hiervoor een opleiding nodig hebt, dan biedt Agelink Uitvaartzorg jou hiervoor de mogelijkheid. Je krijgt de vrijheid om jezelf te zijn en je verder te ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd in deze vacature en voldoe je aan de gestelde eisen?

Mail dan je CV met een motivatiebrief naar Marcel Kusters  van Markus Select in Doetinchem. Telefoonnummer 0314 341331. E-mail adres: info@markus-select.nl