Zoek je een baan met voldoende afwisseling, uitdaging en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen? Wil je gedetacheerd worden bij klanten die behoren tot de top van de Nederlandse industrie? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Over onze relatie Simac:

Simac is al ruim veertig jaar een vooraanstaand speler op de ICT-markt. Simac creëert dagelijks pragmatische oplossingen die feilloos aansluiten bij klantvragen en de dynamiek van de markt.Het bedrijf biedt ICT-concepten die de klant ontzorgen en de tools geven om de bedrijfsvoering efficiënt en effectief in te richten.

Simac QuadCore automatiseert, als full-service system integrator, operationele processen. Het bedrijf is een vooraanstaand systeem integrator dat oplossingen levert op het gebied van besturingstechniek, informatievoorziening en communicatietechnologie. Door de ruime ervaring die men in 25 jaar heeft opgedaan, beschikt men over kennis van diverse marktsegmenten en industrieën en is men een betrouwbare partner met hoge toegevoegde waarde, zowel voor klanten als partners in de keten. Domeinkennis en diepgaande kennis van de diverse applicaties en flexibiliteit zijn dan ook voorwaarden om het besturingsproces succesvol te integreren in het bedrijfsproces van de klanten. Men biedt daarmee een oplossing die voldoet aan de wensen en eisen van de klanten. Ook na een succesvolle oplevering ondersteunt men de klanten in het up to date houden van de machines en/of processen.

Simac QuadCore werkt voor tal van Nederlandse bedrijven met een uitstekende reputatie zoals bijvoorbeeld Vitens, Mars, Friesland Campina, VDL, DAF en GEA. Markten waarin men actief is:Machinebouw, Automotive, Water en Infra, Food & Beverage, Farma, Chemie en Op- en Overslag.

De baan:

Je wordt op projectbasis ingezet bij klanten, dan kan zijn op locatie bij een klant of in huis bij Simac te Ede. Je ontwerpt, programmeert en configureert besturingsoplossing voor de klanten van het bedrijf. Je bouwt oplossingen op basis van gebruikersspecificaties die worden aangeleverd of misschien wel door jou worden opgesteld. Ook het testen en inbedrijfstellen van de software van een machine of proces behoren tot je taken. Je stelt de functionele en technische documentatie op, je woont ontwerp- en voortgangsbesprekingen bij en je onderhoudt het contact met de opdrachtgever. Uiteraard word je hierin ondersteund door je ervaren collega’s.

Jouw profiel:

Uitgebreid kennis van machine- en procesbesturing (PLC) en HMI (SCADA) systemen van onder andere Siemens, Allen Bradley, Schneider en/of Mitsubishi. Je hebt HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van Elektrotechniek, Besturingstechniek of Werktuigbouw. Je beschikt bij voorkeur over 3-5 jaar ervaring als PLC/SCADA Engineer en je hebt ervaring met machinebesturing, motion en servotechniek.

 

Wat wordt er verder voor de functie van je gevraagd:

Dat je als PLC/SCADA engineer de wensen van de klant kan vertalen naar een slimme concrete specificatie;

Dat jij je eigen planning kan opstellen van aanvang project tot en met de inbedrijfstelling en oplevering. Uiteraard word je hierin ondersteund door je collega’s;

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en als software engineer ben je

een ambassadeur van Simac QuadCore bij de opdrachtgever;

Je hebt ervaring met office tools en database engineering tools;

Je bent in staat zowel zelfstandig als in groepsverband te werken;

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je bent woonachtig in de regio Arnhem/Utrecht;

Kennis van Batch, PCS7;

Kennis van robotica is een pre.

 

Simac biedt:

Een informele organisatie waar een goede onderlinge band tussen de collega’s van groot belang is. Naast een goed salaris biedt Simac uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals die je van een professionele organisatie mag verwachten:

25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, pensioenregeling, ruim opleidingsbudget, aantrekkelijke bonusregeling, onkostenvergoeding en auto van de zaak.

 

Enthousiast, meer informatie, reageren?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marcel Kusters van Markus Select,

Telefoon 0314-341331, e-mail: m.kusters@markus-select.nl

Wil je reageren: stuur dan je motivatie en CV naar info@markus-select.nl  ter attentie van Marcel Kusters.