Nieuwe vacature: Inkoper – Groenlo (38 uur per week)

by Markus Select / 10 juli 2018 / Geen reacties

Markus Select is voor één van haar relaties, een producent in de metaalindustrie, op zoek naar een Inkoper. Op de locatie van het bedrijf te Groenlo wordt de afdeling Inkoop vanuit de huidige drie bestaande vestigingen samengevoegd tot één afdeling. Een afdeling waar volop kansen liggen om inkoop naar een nog hoger niveau te brengen. Wij zoeken een inkoper die dit als een mooie volgende loopbaanstap ziet.

In je rol als inkoper adviseer je het management over keuzes met betrekking tot het inkoopproces. Daarnaast adviseer je over inkoop in brede zin en ondersteun je contract- en leveranciersmanagement. Je zorgt ervoor dat het inkoopproces goed uitgevoerd wordt zodat de gewenste goederen en diensten op tijd en met de juiste kwaliteit en condities geleverd worden. Je voert onderhandelingen met leveranciers over inkoopvoorwaarden, kwaliteitsissues en opvolging van orders. Je schoolt je regelmatig bij en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Wat wordt er voor deze baan van je gevraagd:

  • Je bent proactief en niet bang om de handen uit de mouwen te steken;
  • Je bent ondernemend en weet kansen te creëren voor je klanten en je team;
  • Je beschikt over een afgeronde Hbo –opleiding met minimaal Nevi 1 en bent bereid om Nevi 2 te volgen;
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke rol in een industriële/technische omgeving;
  • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met technische affiniteit, die gemakkelijk communiceert op alle niveaus binnen de organisatie;
  • Je beheerst je talen, dat wil zeggen Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift;
  • Kennis van JD Edwards is een pre.

Wat biedt het bedrijf jou:

 

Een afwisselende functie in een dynamische en internationale omgeving. Een baan waarbij je als teamlid kunt bouwen en waar vele mooie uitdagingen liggen ter verbetering van de organisatie. Het bedrijf biedt je ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Wil je reageren:

Mail je CV en motivatie naar Markus Select, ter attentie van Marcel Kusters:  info@markus-select.nl

Markus Select, Auroraweg 1, 7007 GZ Doetinchem tel. 0314-341331