Nieuwe vacature: Ervaren vertegenwoordiger Lozeman Tuinmachines (Smilde)

by Markus Select / 10 november 2017 / Geen reacties

Markus Select is voor haar relatie Lozeman Tuinmachines B.V, met vier vestigingen in Nederland al 65 jaar toonaangevend in de import en verkoop van kwalitatief hoogstaande tuin en parkmachines, op zoek naar ervaren vertegenwoordiger voor de regio Noord-Nederland. www.lozeman.n

De baan

Als vertegenwoordiger onderhoud je het contact met de bestaande en de variërende klantenkring en ben je verantwoordelijk voor de verkoop van tuin- en parkmachines in je regio. Daarnaast ben je actief in het uitbreiden van de klantenkring en je zet je verkooptalenten in om Lozeman Tuinmachines BV verder in de markt te zetten als totaalleverancier van tuin- en parkmachines voor professionele gebruikers in het groen.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gedreven persoonlijkheid die zijn/haar commerciële kwaliteiten en technisch inzicht in de functie weet te combineren. Je beschikt over ruime technische kennis op het gebied van tuin- en parkmachines, goede administratieve en computervaardigheden, rijbewijs BE.  Je kunt goed plannen en weet prioriteiten te stellen. Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pre.

Overige competenties die belangrijk zijn voor de functie

Commercieel gedreven en resultaatgericht, uitstekende communicatieve vaardigheden, enthousiast en energiek, open en integer, representatief.

 Wat biedt Lozeman jou

Een afwisselende en uitdagende baan met een gedegen inwerkperiode, goede salariëring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, prettige werksfeer, enthousiaste collega’s.

Sollicitatieprocedure

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marcel Kusters, 0314-341331. Ben je geïnteresseerd stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en motivatie naar info@markus-select.nl