Nieuwe vacature: Commercieel Binnendienst Medewerker (fulltime)

by Markus Select / 05 juli 2018 / Geen reacties

Wie is Ratering Technische Groothandel?

Ratering Technische Groothandel is een betrouwbare en flexibele partner voor veel bedrijven uit de maakindustrie in de Achterhoek en omgeving.  Met ruim 20.000 artikelen op voorraad en de mogelijkheid van klantspecifieke voorraden is men bij Ratering aan het juiste adres als het gaat om “same day delivery” van bevestigingsmiddelen, onderhoudsproducten, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Artikelen zijn online te bestellen en een grootscheepse inkoop staat garant voor scherpe prijzen.

Wat ga je doen?

Na een gedegen inwerkperiode word jij in je rol als commercieel medewerker binnendienst het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Door regelmatig telefonisch contact en het stellen van de juist vragen ben je volledig en up-to-date op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de wensen van de klanten. Je begeleidt hen “all the way”  als het gaat om het bieden van een compleet servicepakket.

Je taken

  • Relatiebeheer in samenwerking met de accountmanagers;
  • Het maken van offertes, de opvolging en bewaking daarvan;
  • Het behandelen van (technische) vraagstukken;
  • Het verlenen van een snelle en uitstekende service;
  • Inkoop en voorraadbeheer.

Wat wordt er voor deze baan van je gevraagd

  • Mbo werk- en denkniveau (technische richting is een pre);
  • Goede communicatieve vaardigheden, in de Nederlandse en Duitse taal;
  • Leergierig;
  • Goede kennis van computersystemen en in staat zijn deze systemen snel eigen te maken;

Wat heeft Ratering Technische Groothandel jou te bieden:

Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een enthousiast team in een gezonde, groeiende en dynamische organisatie. Er hangt een informele sfeer, er is ruimte voor een goede grap en aandacht voor de persoonlijke situatie. Naast een goed salaris biedt men jou ruimschoots  ontwikkelingsmogelijkheden door middel van vakgerelateerde cursussen en/of opleidingen. Eigen initiatief wordt op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure:

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marcel Kusters, 0314-341331 van Markus Select in Doetinchem. Ben je geïnteresseerd stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en motivatie naar info@markus-select.nl