Medewerker Controlling en Financiële Administratie

by Markus Select / 09 september 2019 / Geen reacties

Medewerker controlling & financiële administratie

” Kom ons versterken bij het met afstand leukste groenonderhoudsbedrijf van de Achterhoek!”

Onze relatie, De Groenmakers Sport en Groen in Doetinchem, is een social enterprise en is volledig gespecialiseerd in groenonderhoud van uiteenlopende buitenruimtes, van groot tot klein. Bij het bedrijf zijn goed opgeleide mensen werkzaam, waarvan een deel enige afstand tot de arbeidsmarkt heeft. De Groenmakers beschikt over een uitstekend geoutilleerd, uitgebreid en eigentijds machinepark. Vanuit Doetinchem verzorgt men het park-, terrein- en grasonderhoud voor een breed scala aan klanten.

 

Functie:

In deze brede functie verricht je een combinatie van uitvoerende financieel administratieve werkzaamheden en controlling werkzaamheden, zoals het opstellen van begrotingen en rapportages. Dat betekent dat je een proactieve rol vervult binnen de organisatie. Je analyseert en structureert financiële processen en adviseert de directie. Ook vallen budgetbewaking en financiële analyses van projecten onder jouw verantwoordelijkheid. Je houdt de administratie up-to-date, inclusief de crediteuren- en debiteurenadministratie. Ook verzorg je de kwartaalcijfers en de voorbereiding van de jaarrekening.

 

Jouw profiel:

  • Je beschikt over een afgeronde financieel-administratieve mbo+/hbo-opleiding;
  • Je hebt een proactieve werkhouding en je bent communicatief sterk;
  • Je hebt de nodige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
  • Je weet prioriteiten te stellen en je werkt gestructureerd;
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen is een must;

 

Wat krijg je ervoor terug

Een zeer zelfstandige baan en enthousiaste, gemotiveerde collega’s. De vrijheid om jouw dag zelf in te delen en de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de organisatie. Werktijden zijn in overleg vast te stellen. Wij zoeken iemand voor ongeveer 24 uur per week.

 

Sollicitatieprocedure:

Stuur dan per e-mail, je C.V. en motivatie ter attentie van Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem.

Telefoonnummer: 0314-341331

e-mail: info@markus-select.nl

www.markus-select.nl