Kwaliteits-medewerker m/v fulltime Life & Mobility Doetinchem

by Markus Select / 05 april 2019 / Geen reacties

Wil je werken voor een maatschappelijk doel, heb jij technisch inzicht en kun je uitdagende vraagstukken met verrassende oplossingen beantwoorden? Voor de afdeling Kwaliteit bij Life & Mobility in Doetinchem zijn we op zoek naar een kwaliteitsmedewerker  (40 uur per week)

Vrijheid vindt men belangrijk bij Life & Mobility. Met de manuele en elektrische rolstoelen, scootmobielen, zitsystemen en service biedt Life & Mobility mensen met een mobiliteitsbeperking de vrijheid om te leven zoals zij dat willen. Een verantwoordelijke taak die zij serieus nemen. Vanwege een uitbreiding van de afdeling zijn we voor Life & Mobility op zoek naar een daadkrachtige kwaliteitsmedewerker.


Zo maak je het verschil:

De kerntaak van de functie is het uitvoeren van controles om zeker te weten dat inkoopdelen en maakdelen voldoen aan de kwaliteit die Life & Mobility stelt, om de kwaliteit van de onderdelen te handhaven en waar mogelijk te verbeteren. Je controleert binnenkomende goederen aan de hand van tekeningen en specificaties. In geval van afwijkingen zorg je voor een juiste afhandeling, communicatie en verwerking. Je geeft advies aan toeleveranciers over de interpretaties van tekeningen, specificaties, maakbaarheid en meetbaarheid. Daarnaast bespreek je werkwijzen met leveranciers en volg je ontwikkelingen hiervan. Je streeft, samen met je collega’s, naar een steeds hoger algemeen kwaliteitsniveau door continu aan (proces)verbeteringen te werken.

Kwaliteit heeft een belangrijke plek in de organisatie van Life & Mobility. De afdeling bestaat op dit moment uit drie medewerkers. Om de groei binnen de organisatie in goede banen te kunnen leiden, is men op zoek naar versterking.


Dit zoekt Life & Mobility in jou

  • Je hebt MBO werk- & denkniveau;
  • Je hebt technische affiniteit en je kunt technische tekeningen lezen;
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre;
  • Je werkt nauwkeurig en accuraat en je bent erg kwaliteitsbewust;
  • Je staat stevig in je schoenen.

Waarom wil je Life & Mobility als werkgever?

Met gepassioneerde collega’s ontwikkelt, assembleert en verkoopt men manuele en elektrische rolstoelen en scootmobielen. Met wortels in het Achterhoekse Doetinchem heeft het bedrijf een no-nonsense mentaliteit. Door de ongeremde innovatiedrang blijft Life & Mobility groeien. Daardoor vind je tal van uitdagingen en kansen bij Life & Mobility en krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Men werkt veel internationaal en daarmee krijg je de kans om je Engelse, Duitse of Franse taalvaardigheden te oefenen. Je werkt vanuit het moderne hoofdkantoor in Doetinchem; hier vindt tevens het grootste gedeelte van de productie plaats.

Voor meer informatie over Life & Mobility bekijk de website: www.life-mobility.com

Word jij de nieuwe Kwaliteitsmedewerker bij Life & Mobility?

Mail dan je CV met een motivatiebrief naar Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem. Telefoonnummer: 0314-341331 of via het e-mailadres info@markus-select.nl.