Inkoper m/v fulltime Doetinchem

by Markus Select / 16 november 2018 / Geen reacties

INKOPER m/v 40 uur per week Life & Mobility Doetinchem

Wil jij werken voor een maatschappelijk doel? Lijkt jou het inkoopproces interessant en wil je je hierin verder ontwikkelen, laat je je niet zomaar uit het veld slaan? Ben je communicatief vaardig, integer en doorzie je snel processen? Maar vooral; ben jij ‘Inspired bij life?’.

Door groei van de organisatie zijn wij voor Life & Mobility voor de afdeling Inkoop op zoek naar een Inkoper.

Als Inkoper zijn dit je werkzaamheden:

In deze veelzijdige groeifunctie ben je, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het complete inkoopproces en complexe voorraadaansturing. Bij aanvang ligt je focus op het je eigen maken van de inkoopprocessen. Je zorgt ervoor dat materialen, grondstoffen, onderdelen op tijd aanwezig zijn. Daarnaast onderhoud je contact met leveranciers voor het plaatsen van bestellingen. Op den duur maak je afspraken met leveranciers omtrent inkoopcondities, offertes en leveringen. Ook zie je erop toe dat deze gemaakte afspraken nagekomen worden.

Termen die de functie typeren zijn: inzicht, communicatief vaardig, vasthoudend en enthousiast.

 

Wat maakt jou een goede Inkoper:

  • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO opleiding;
  • Je beschikt over een een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre;
  • Je hebt overtuigingskracht en goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent de verbindende schakel tussen leveranciers en de organisatie.

 

Waarom wil je Life & Mobility als werkgever:

Life & Mobility is een groeiend, innoverend en no-nonsense bedrijf dat (elektrische) rolstoelen en scootmobielen ontwikkelt, assembleert en verkoopt. Alle activiteiten zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking binnen hun mogelijkheden te laten participeren in het maatschappelijk leven. Je werkt vanuit het lichte en kleurrijke kantoor in Doetinchem. Een groot deel van de productie vindt plaats achter en naast het hoofdkantoor, het werk is daarmee heel tastbaar.

Daarnaast luistert men bij Life & Mobility naar je wensen en worden jou de mogelijkheden geboden om je talenten te ontwikkelen en je ambities te volgen. ‘Ga met je talenten aan de slag en groei met met Life & Mobility mee’. Je ontvangt een marktconform salaris, 27 verlofdagen en 13 ADV dagen en er is een hele actieve personeelsvereniging.

Jouw collega’s zijn gedreven en staan voor vernieuwing. Het bedrijf werkt ook veel internationaal en daarmee krijg je de kans om je Engelse en Duitse taalvaardigheden te oefenen en af en toe een stukje cultuur mee te pikken. Met jouw positieve inbreng en humor ben je een aanwinst voor het team.

 

Word jij de nieuwe Inkoper bij Life & Mobility?

Mail dan je CV met een motivatiebrief naar Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem. Telefoonnummer: 0314-341331 of via het e-mailadres info@markus-select.nl.

De sollicitatieprocedure loopt tot en met 10 december 2018.