Groepsmanager Planning & Logistiek 40 uur per week Life & Mobility Doetinchem

by Markus Select / 08 januari 2019 / Geen reacties

Vrijheid. Dat vindt men belangrijk bij Life & Mobility. Met een flinke dosis verantwoordelijkheid motiveren de medewerkers elkaar om elke dag het beste uit henzelf te halen. Zo kan Life & Mobility ook anderen helpen. Met de (elektrische) rolstoelen, scootmobielen, zitsystemen en service biedt het bedrijf mensen met een mobiliteitsbeperking de vrijheid om te leven zoals zij dat willen. Een verantwoordelijke taak die men bij Life & Mobility serieus neemt. Om anderen nog meer vrijheid te bieden, is men op zoek naar een ambitieuze groepsmanager Planning & Logistiek. Een professional die de passie deelt en niet kan wachten om daar met logistieke vernieuwing aan bij te dragen.

 Zo maak je het verschil

Het logistieke team is gedreven om de producten op een efficiënte manier bij de gebruiker te krijgen. Om dat in de toekomst nóg beter te doen, gaat men het logistieke proces van de  verschillende vestigingen verder professionaliseren. In die verbeterslag maak jij als groepsmanager Planning & Logistiek het verschil. Je initieert en coördineert vernieuwing en motiveert de teamleiders om verantwoordelijkheid te nemen in die verbeterslag. Daarnaast ben je de verbindende schakel tussen de partners en Life & Mobility. Je start je werkzaamheden op de hoofdvestiging in Doetinchem en stemt de processen en automatisering (ERP) vervolgens af op de vestigingen in Ridderkerk, Kerkrade, Lyon en Berlijn. Een uitdagende, veelzijdige taak voor een manager met ambitie!

 Dit zoekt Life & Mobility in jou

  • Een afgeronde hbo of academische opleiding richting bedrijfskunde, Logistiek Management of Supply Chain Management;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van logistiek management;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Duits is een mooie meerwaarde;
  • Je bent analytisch sterk, ziet verbeterkansen en hebt een probleemoplossend vermogen;
  • Je hebt overtuigingskracht, een enorme drive om verbeterslagen te initiëren en goede communicatieve vaardigheden.

 

Waarom wil je Life & Mobility als werkgever:

Met gepassioneerde collega’s, ontwikkelt, assembleert en verkoopt Life & Mobility (elektrische) rolstoelen en scootmobielen. Producten die de gebruiker vrijheid geven. Met wortels in het Achterhoekse Doetinchem heeft men bij Life & Mobility een no-nonsense mentaliteit. De medewerkers respecteren en motiveren elkaar en hebben plezier in hun werk. Door de ongeremde innovatiedrang blijft Life & Mobility groeien. Ook vandaag. Daardoor vind je tal van uitdagingen en groeikansen bij Life & Mobility en krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Bekijk www.life-mobility.com voor de mobiliteitsoplossingen en laatste ontwikkelingen.

 

Word jij de nieuwe groepsmanager Planning & Logistiek bij Life & Mobility

Mail dan je CV met een motivatiebrief naar Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem. Telefoonnummer: 0314-341331 of via het e-mailadres info@markus-select.nl. De sollicitatieprocedure loopt tot en met 30 januari 2019.