Commercieel medewerker binnendienst (omgeving Zelhem)

by Markus Select / 04 september 2019 / Geen reacties

Commercieel medewerker binnendienst

Zelhem – 40 uur – MBO/HBO

 

Omschrijving

Voor een relatie, gespecialiseerd in de machinebouw en gevestigd in de omgeving Zelhem, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Als commercieel medewerker binnendienst verricht je commerciële en administratieve werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant in het offertetraject en ondersteunt de verkoop buitendienst waar nodig. Daarnaast bestaan je werkzaamheden onder andere uit het opbouwen en onderhouden van een goede vertrouwensrelatie met de klanten, het uitwerken, opvolgen en bewaken van de offertetrajecten en het leggen van eerste contacten met potentiële klanten.

De afdeling waar je komt te werken bestaat uit twee projectleiders, twee sales-engineers, een accountmanager en twee collega’s die werkzaam zijn in de verkoop buitendienst. Door de toenemende activiteiten in het veld, het toenemend aantal offertes en het aantrekken van enkele nieuwe grote accounts ontstaat de behoefte tot verdere professionalisering. Jij kunt daar een cruciale rol in spelen!

 

Wat mag jij verwachten?

Een veelzijdige functie, waarbij je jouw commerciële vaardigheden en technisch inzicht optimaal kunt benutten. Je kunt rekenen op een passend salaris, afhankelijk van je ervaring en achtergrond. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de professionalisering van de verkoopafdeling.

 

Functiecriteria

– Een afgeronde technische  mbo/hbo-opleiding;

– Affiniteit met techniek;

– Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie;

– Beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;

– Ervaring met werken in CRM-modules en bij voorkeur kennis van Ridder IQ.

 

Interesse?
Solliciteer dan door je CV en motivatiebrief te sturen naar: info@markus-select.nl. Heb je vragen of wil je eerst meer informatie? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem op telefoonnummer 0314 – 34 13 31.