Commercieel Medewerker Binnendienst Life & Mobility Doetinchem

by Markus Select / 25 april 2019 / Geen reacties

 

Wil je werken voor een maatschappelijk doel? Verlaat je gebaande paden als jij gelooft dat dit nodig is, ook als het de weg van de meeste weerstand is? Ben je commercieel, nieuwsgierig en heb je een groot empathisch vermogen? Voor Life & Mobility in Doetinchem zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst voor 32 – 40 uur per week

Vrijheid, dat vindt men belangrijk bij Life & Mobility. Met de manuele en elektrische rolstoelen, scootmobielen, zitsystemen en service biedt het bedrijf mensen met een mobiliteitsbeperking de vrijheid om te leven zoals zij dat willen. Een verantwoordelijke taak die men bij Life & Mobility serieus neemt. Vanwege een uitbreiding van de afdeling zijn we voor Life & Mobility op zoek naar een enthousiaste commercieel medewerker binnendienst.

Zo maak je het verschil
De afdeling verkoop binnendienst bestaat uit acht commercieel medewerkers, twee receptionistes en één administratief medewerkster. Je werkt nauw samen met de verkoopadviseurs in de buitendienst en gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de klant optimaal geholpen wordt.
Je adviseert de klanten over de producten en je hebt dus veel telefonisch contact met klanten in je rayon (business to business). Verder controleer je offertes en klantorders, verwerk je zicht- en retouraanvragen en zorg je ervoor dat het klantenbestand actueel blijft. Samen met je collega’s zet je commerciële projecten op en voer je ze uit, zoals acties met dealerpartijen en projecten voor het behalen van de levertijden.

Dit zoekt Life & Mobility in jou
· Je hebt mbo/hbo werk- & denkniveau;
· Je bent commercieel ingesteld, communicatief vaardig en goed in het onderhouden van klantcontacten;
· Je hebt semi technisch inzicht;
· Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
· Je denkt praktisch en in oplossingen.

Waarom wil je Life & Mobility als werkgever?
Met gepassioneerde medewerkers ontwikkelt, assembleert en verkoopt Life & Mobility manuele en elektrische rolstoelen en scootmobielen. Met wortels in het Achterhoekse Doetinchem heeft men bij het bedrijf een no-nonsense mentaliteit. De medewerkers respecteren en motiveren elkaar en hebben plezier in hun werk. Door de ongeremde innovatiedrang blijft Life & Mobility groeien. Daardoor vind je tal van uitdagingen en kansen bij Life & Mobility en krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Life & Mobility werkt veel internationaal en daarmee krijg je de kans om je Engelse, Duitse of Franse taalvaardigheden te oefenen en af en toe een stukje cultuur mee te pikken. Je werkt vanuit het moderne hoofdkantoor in Doetinchem; hier vindt tevens het grootste gedeelte van de productie plaats.

Voor meer informatie over Life & Mobility: www.life-mobility.com

Solliciteren
Word jij de nieuwe Commercieel Medewerker Binnendienst bij Life & Mobility?
Mail dan je CV met een motivatiebrief naar Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem. Telefoonnummer 0314-341331 of via het e-mailadres m.kusters@markus-select.nl.

De sollicitatieprocedure loopt tot en met 10 mei 2019.